Podrška zviždačima

Ovdje smo da vam pomognemo – stručnom podrškom i savjetima

Prijavljivanje kriminalne radnje ili korupcije predstavlja odluku koju treba razmotriti iz više uglova i faktora. Ako ste pripremili izvještaj ili razmišljate da ga napišete, možemo vam pomoći. Toplo vam preporučujemo da nas pozovete prvo – prije nego što kontaktirate svog poslodavca, medije ili bilo koju državnu agenciju ili nadležni organ.

Koalicija Jugoistočne Evrope za zaštitu zviždača ima mrežu aktivista, novinara i pravnika koji mogu da vas posavjetuju kako na najbolji način prijaviti prekršaj. Zaštitit ćemo vaš identitet i pomoći da se zaštitite od odmazde. Vaš slučaj ćemo tretirati sa najvećim stepenom profesionalizma, strpljenja, diskrecije i individualne pažnje.

Izvršni direktor koalicije Mark Vorth već duže od 30 godina pomaže zvidždačima i istražuje slučajeve korupcije. Pored Koalicije, osnivač je i organizacije Međunarodni uzbunjivači i Evropskog centra za prava zviždača. Mark je uvijek na raspolaganju da pruži pomoć u vezi bilo kog pitanja, problema ili nedoumice.

Zovite nas u bilo koje vrijeme:
Mark Vort
(+49) 176 630 94993
Berlin, Njemačka
mark.worth@see-wb.org
Facebook  /  LinkedIn

Molimo vas obratite pažnju:
Nemojte da šaljete povjerljive ili osjetljive podatke pri uspostavljanju prve komunikacije sa nama. Obezbijedićemo bezbjedni kanal nakon našeg prvog kontakta. Dostupna je šifrovana komunikacija. Tražite naš javni PGP ključ.

Kontaktirajte nas:

Koalicija Jugoistočne Evrope za zaštitu zviždača je neprofitna organizacija posvećena pružanju podrške zviždačima, istraživanju slučajeva koje su prijavili zviždači i jačanju zakonskih prava zviždača. Koalicija okuplja više od 40 NVO i drugih grupa iz 17 zemalja iz južne i istočne Evrope.

All Rights Reserved